top of page
Verenigde Naties

Internationationaal paspoort rechtspersonen

Een ondernemer die activiteiten in het buitenland ontwikkelt, krijgt te maken met vele formaliteiten. Hij dient onder andere aan te tonen dat zijn bedrijf bestaat, wat het adres is, wie bevoegd zijn namens de onderneming te tekenen, wie de aandeelhouders zijn met een belang van 25 procent of meer, enzovoorts.

Door de Counsil of Notariats of the European Union (CNUE) is onlangs een ontwerp opgesteld dat als basis dient voor het internationaal paspoort van uw onderneming.


Met het internationaal paspoort voor rechtspersonen, dat door VAD Notarissen verstrekt kan worden, krijgt de ondernemer een document in handen waarin alle gevraagde informatie in één keer is verwerkt en waaraan alle gevraagde documenten zijn vastgehecht.

Dit paspoort kunt u gebruiken in uw contacten met andere ondernemingen en/of notarissen.

Ook de naam van het kantoor dat het paspoort voor u heeft verzorgd wordt daarin vermeld, zodat bij eventuele vragen, of wanneer een update van een bepaald document noodzakelijk is, het voor de betreffende instantie direct duidelijk is tot wie zij zich kan wenden.

Indien u vragen heeft of indien u geïnteresseerd bent in een internationaal paspoort, kunt u zich tot ons kantoor wenden. Wij zijn u graag van dienst.

bottom of page