tarieven_2_1942336433

BASISTARIEVEN

Wij kunnen u van dienst zijn in de meest complexe transacties, maar erkennen ook, dat veel zaken kunnen worden geregeld met akten, die weliswaar meer dan regelmatig worden getoetst en aangepast aan heersende wetgeving en omstandigheden, maar die wij toch meer opmaken dan andere akten, met name voor kleinere of startende bedrijven of voor particuliere, hardwerkende mensen.

Omdat wij vinden dat het voor die groepen net zo belangrijk is dat alle zaken goed geregeld zijn, en omdat wij deze akten vaker opmaken dan andere akten waardoor onze kostprijs lager ligt, hebben wij een pakket basisakten samengesteld.

Wij kunnen u deze basisakten aanbieden voor een basishonorarium.

In heel veel gevallen zal blijken dat met een of twee akten uit dit basispakket de zaken voor uw gezin en/of verdere familie tegen minimale kosten uitstekend geregeld zijn wanneer u komt te overlijden en u zich met een gerust hart op andere belangrijke dingen kunt concentreren.

Om, aan de hand van teksten en uitgebreide toelichtingen, te kunnen beoordelen of u zakelijk of in privé kunt profiteren van ons basishonorarium, kijkt u dan even op:

deze pagina voor uw testament

deze pagina voor het oprichten van uw besloten vennootschap

deze pagina wanneer u uw vermogen wilt verkleinen door middel van schenking aan uw kinderen

U vindt hier de voorwaarden en omstandigheden (met toelichting), onder welke uw zaken met deze akten goed geregeld zijn.

Meer dan deze basistarieven kunnen we u helaas niet bieden zonder vooraf kennis te hebben genomen van uw omstandigheden, omdat bij ons voorop blijft staan dat de levering van kwaliteit en goede raad belangrijker is dan een goedkope standaardakte, waar niet over is nagedacht.

Mochten uw zakelijke of privéomstandigheden gecompliceerder liggen dan boven geschetst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen en willen u heel graag adviseren tegen een zeer redelijk tarief.

U kunt natuurlijk altijd bellen (via 010-2425400) of geheel vrijblijvend het Contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen.

 

Adres:

Lichtenauerlaan 138 (Brainpark II) 3062 ME Rotterdam

telefoon:

010-2425400

email:

info@vadnot.nl