SECOND OPINION

VAD Notarissen is van mening, dat veel Nederlanders gebukt gaan onder het ‘not-invented-here’ syndroom. De buitenwereld reikt baanbrekende ideeën, producten of diensten aan, maar ze worden niet opgepakt want men heeft ze niet zelf bedacht of ontdekt.

Dit is jammer omdat hierdoor een soort “bedrijfsblindheid” ontstaat die leidt tot verspilling van tijd en geld.

WIJ ZIEN HET ALS ONZE TAAK STRATEGISCH MET U MEE TE DENKEN IN GOEDE EN IN SLECHTE TIJDEN.

Bij voorbeeld bij het bepalen van de rechtsvorm(en) van uw organisatie. Wij bieden u een ondersteunende hand bij het nemen van (belangrijke) beslissingen Onze brede en langdurige ervaring als zelfstandig en onafhankelijk adviseur staat borg voor vernieuwende inzichten en vaak eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.

VAD NOTARISSEN IS NAAST DE HIERBOVEN GENOEMDE EXPERTISES, EVENEENS GESPECIALISEERD IN:

  • het geven van een second opinion;
  • het regisseren/coördineren bij wijzigingen in de ondernemingsstructuur;
  • het fungeren als klankbord;
  • het bedenken van doelgerichte oplossingen op het gebied van complexe juridische vraagstukken waardoor uw plannen specifiek, realistisch en haalbaar worden;
  • mediation en begeleiding bij de relationele en juridische aspecten van een echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap en beëindiging van een samenleving;
  • het geven van lezingen, presentaties en/of informatie-avonden over alle op deze website genoemde onderwerpen. Bij voorbeeld aan besturen van VvE’s en andere verenigingen of stichtingen, vennootschapsdirecties, accountantskantoren, overige ondernemingen en particulieren. Transacties als juridische fusies, overnames, aandelenoverdrachten, inbreng, etc., alsmede de gevolgen daarvan kunnen u aan de hand van presentaties worden duidelijk gemaakt.

Samen kunnen we bekijken of uw beslissingen nog op de koers van de door u opgestelde doelen liggen. Eventueel kunnen deze doelen nog aangestuurd worden.

 

Adres:

Lichtenauerlaan 138 (Brainpark II) 3062 ME Rotterdam

telefoon:

010-2425400

email:

info@vadnot.nl